RK-Tuinen is een jong en fris bedrijf dat u voor al uw tuin-gerelateerde werkzaamheden kunt inschakelen. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Tuinontwerp

Aan de basis van elke mooie tuin ligt een goed doordacht tuinontwerp die we samen met de wensen van onze klant samenstellen. Met onze speciale designsoftware krijgen uw wensen al snel vorm.

Tuinaanleg & Tuinrenovatie

Wij helpen u graag met de aanleg van een compleet nieuwe tuin, maar ook voor het opknappen of het plaatsen van bijvoorbeeld een pergola kunt u bij ons terecht. Wat uw reden ook is, bij ons kunt u erop vertrouwen dat we altijd vakkundig te werk gaan.

Tuinonderhoud

Onze vakmensen onderhouden zowel tuinen voor particulieren als bedrijven in de regio Horst aan de Maas, Noord Limburg. Om uw tuin er het hele jaar mooi en netjes uit te laten zien, moet er regelmatig aandacht besteed worden aan de tuin. Een regelmatig onderhoud heeft veel impact op de kwaliteit van uw tuin.

Nieuwe en Herbestrating 

RK-Tuinen heeft ervaring met het leggen van alle soorten bestratingen en terrastegels. Geen klus is te klein of te groot! Wij werken met verschillende soorten tegels en natuursteen om uw gewenste resultaat te behalen. Wij zijn gespecialiseerd in opritten, voetpaden, terrassen, zwembadranden en nog veel meer. Elke uitstraling is mogelijk. Modern en elegant, rustiek en ontspannen, formeel of informeel. Voor elke bestrating of terras wens kunt u bij ons terecht.

Beregeningssysteem

Extreem warme zomers worden steeds normaler. Dit heeft gevolgen voor uw tuin. Met een goed beregeningssysteem bereidt u uw tuin voor op lange en droge periodes. RK-Tuinen kan u adviseren in de aanschaf van een automatisch bewateringssysteem. Uiteraard kan deze ook worden geïnstalleerd en geprogrammeerd door ons. Met een bewateringssysteem worden de planten in uw tuin of moestuin automatisch van water voorzien.

Grondwerk en Grondverzet

RK-Tuinen beschikt over professioneel tuingereedschap en machines voor grondwerken. Graafwerk van grotere omvang voeren wij uit met de graafmachines en shofel. Ook het aan- en afvoeren van de grond verzorgen wij met professionele machines. Het aanleggen van bijvoorbeeld een vijver, zitkuil of een tuin met hoogteverschil is voor ons geen enkel probleem. Wij zullen uw opdracht binnen no-time uitvoeren!